loader

Despre LKW Allianz

Cine suntem?

need_img

Am dat nastere aceastei companii, care are ca scop eficientizarea cheltuielilor Firmelor de Transport Romanesti, pentru a face fata mai usor competitiei celorlalte tari Estice

Detalii  

Ce facem?

need_img

Misiunea noastra este de a oferi companiilor de transport solutii cat mai avantajoase.

Servicii  

De ce noi?

need_img

In prezent, suntem singura companie de acest tip din Romania, si printre putinele de pe intregul mapamond, care se bazeaza pe unitate pentru prosperitate

Servicii  

De ce acum?

need_img

Este foarte important ca firmele din Romania sa coopereze, deoarece ne aflam intr-o perioada in care companiile mari de transport dicteaza in ceea ce priveste tarifele

Detalii  

LKW Allianz

LKW Allianz

Suntem o companie infiintata in Romania cu capital 50% romanesc si 50% austriac, o echipa de profesionisti, cu o experienta de peste 20 ani in domeniul transporturilor, care are misiunea sa vina in sprijinul companiilor de transport.

Pana de curand, lucrand direct cu transportatorii din Romania, am cunoscut si inteles majoritatea problemelor comune pe care le intalnesc companiile din Romania.

  Desi pare de necrezut, in urma unor analize si studii ale noastre facute pe piata transportatorilor din Europa, am sesizat ca firmele de transport Poloneze si Lituaniene, activeaza pe preturi mult mai competitive decat companiile din Romania. Acest lucru este posibil pentru ei, datorita unei bune organizari in cardul companiilor lor interne, reusind astfel sa isi minimaizeze costurile transporturilor.

“IMPREUNA REUSIM”

Pornind de la aceasta idee, am dat nastere la aceasta companie, care are ca scop eficientizarea cheltuielilor Firmelor de Transport Romanesti, pentru a face fata mai usor competitiei celorlalte tari Estice.

Pe langa faptul ca oferim accesul la preturi mai avantajoase la majoritatea serviciilor si produselor necesare pentru desfasurarea acestei afaceri, oferim si consultanta gratuita pentru a intelege unde poate o companie sa isi reduca costurile.

Consideram ca este foarte important ca Firmele din Romania sa coopereze in ceea ce priveste Transportul de marfuri, deoarece ne aflam intr-o perioada in care companiile mari dicteaza in ceea ce priveste tarifele. Fiecare companie de transport resimte in momentul de fata efectele negative ale micsorarii tarifelor si a cresterii taxelor.

De aceea este important sa colaboram, pentru a putea optimiza si mari profiturile generate de catre transport.

Linkuri utile pentru plata