loader

Inchiriere Semiremorci

Sunteti in cautarea unei solutii pentru inchirierea unei semiremorci pentru o perioada mai lunga de timp? Oricare ar fi cerintele tale logistice, LKW Allianz va ajuta sa gasiti o solutie adaptata nevoilor dvs. si mai ales - bugetului dvs.

Pe baza fundatiei noastre solide, echipa LKW Allianz intentioneaza sa va indrume catre partenerul potrivit. Dorim sa continuam sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii pentru provocarile lor in domeniul transportului rutier de marfuri. Suntem capabili sa facem acest lucru prin urmarirea indeaproape a evolutiilor de pe piata cat si prin mentinerea relatiilor stranse cu companiile locale de transport si in toate tarile in care suntem activi pe piata - Austria, Germania, Franta, Italia, Belgia, Romania, Danemarca, Olanda, Luxemburg, Franta, Anglia, Danemarca, Portugalia.

Toate semiremorcile sunt dotate la standarde europene: cu 32 scanduri din aluminiu, tavan decopertabil, cablu vamal, lada europaleti, 2 suporti roata rezerva, 2 stingatoare 8L / buc, certificat XL, axa lift, punti saf/bpw/mercedes, RCA si ITP valabil.

Beneficiati de service 24 / 24 in cazul unor probleme tehnice neprevazute.

Disponibil doar Semiremorci Prelata Standard

Pentru a primi o oferta, va rugam sa completati formularul de mai jos si o sa va contactam cat mai repede posibil.

Linkuri utile pentru plata